Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Grazyna123 (3959 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
tropik napisał:
no wiesz co giovi2?
pieknie stylistycznie to napisalas.
podziwiam cie.ale to bylo do Hilton, kumasz?

Ale czy to oznacza,że nie mogłam wyrazic swojego zdania i zwrócic uwagi Tobie,jeśli Ty zwracasz ją innym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
CYGANKA - mam troszke siły, bo to takie zboczenie zawodowe. Bardzo długo pracowałam z młodzieżą i uczyłam myślenia, uczyłam , ze nalezy równac wzwyż, a nie w dół, pracowalam nad tym, aby potrafili wyciagac logiczne wnioski. czesto stosuje skróty myslowe, ktore niekażdy potrafi przechwycic, ale nie jest to jakas ujma czy chec obrazenia kogos. Uwazam równiez, ze lepiej powiedziec prawde nawet trudną, niz kłamac ze wszystko jest super. I krytyke równiez przyjmuje, ale jesli nie zgadzam sie z zarzutami to je odpieram, lub tłumacze... jesli "narozrabiam" to mówie przepraszam.
SETHUR - niedoszłego to nie, my lubimy takich co zawsze dochodzą... z szelkami czy bez, byle czerwien w oczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
CYGANKA - mam troszke siły, bo to takie zboczenie zawodowe. Bardzo długo pracowałam z młodzieżą i uczyłam myślenia, uczyłam , ze nalezy równac wzwyż, a nie w dół, pracowalam nad tym, aby potrafili wyciagac logiczne wnioski. czesto stosuje skróty myslowe, ktore niekażdy potrafi przechwycic, ale nie jest to jakas ujma czy chec obrazenia kogos. Uwazam równiez, ze lepiej powiedziec prawde nawet trudną, niz kłamac ze wszystko jest super. I krytyke równiez przyjmuje, ale jesli nie zgadzam sie z zarzutami to je odpieram, lub tłumacze... jesli "narozrabiam" to mówie przepraszam.
SETHUR - niedoszłego to nie, my lubimy takich co zawsze dochodzą... z szelkami czy bez, byle czerwien w oczy

Z ta czerwienia to nie masz pojecia o czym mowisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
giovi2 napisał:
tropik napisał:
no wiesz co giovi2?
pieknie stylistycznie to napisalas.
podziwiam cie.ale to bylo do Hilton, kumasz?

Ale czy to oznacza,że nie mogłam wyrazic swojego zdania i zwrócic uwagi Tobie,jeśli Ty zwracasz ją innym?

Giovi nie wywołuj wilka z lasu . tropic już powiedział .......buziaczki na dobranoc .
a ty go prowokujesz do powrotu albo będzie miał jakieś koszmary nocne dziś
a co gorsze w ramach SORKI może zaproponuje tobie albo hilton wspólnie spędzoną noc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
ej no poslalem dla niej Buziaka na dobranoc,
no ale ty Kowalski co ty chciales?
napisz jeszcze raz,
ale zaprawde powiadam ci ze nie recze za siebie,

Ulv, chyba mu za chwile odpisze..... i pojde spac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
ej bad, one byly tylko dla hilti nie wiem czy doszly ale byly tylko do niej bo moze z tym lozkiem troszeczke przesadzilem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Grzegorz L
(grzegorz.pl)
Wiking
Widzę, że tutaj temat się rozwinął. Ja przypominam, że cennik przesyłam zainteresowanym na maila. Możecie pisać do mnie na grzegorz.pl@hotmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
ulv tropik napisał:
sorki ulv,
ale to moze ty jej wytlumacz ze nie jest nieomylna,

ja nie opowiadam sie za zadna ze stron, kazdy moze wyrazic swoje zdanie ale w jakichs granicach dobrego wychowania, cokolwiek sobie pod tym zrozumiesz... nie przekonasz nikogo do swojego zdania nawiazujac do prywatnego zycia tego uzytkownika czy tez obrazajac go, ok ? wiec nie rob tego i to wszystko...

chyba jestes stronniczy
alba jest dozwolone jezdzenie po calej rodzinie zbanowanych
mi to wisi
ja zawsze uzywam sily argumentu
a nie argumentu sily
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
tropik napisał:
ej bad, one byly tylko dla hilti nie wiem czy doszly ale byly tylko do niej bo moze z tym lozkiem troszeczke przesadzilem.
Nie troszke, tylko na pewno. Jesli cie to interesowalo, mogles zapytac na priv I nie kłóćmy sie, bez sensu. Dobranoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
tropik napisał:
Nie troszke, tylko na pewno. Jesli cie to interesowalo, mogles zapytac na priv I nie kłóćmy sie, bez sensu. Dobranoc.

a to wszystkim zainteresowanym odpowiadasz czy tylko tropicowi za te sorki
bo jak wszystkim to na jutro przygotuje całą listę kontrowersyjnych pytań
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok